Trappedemotionstherapy by Karin Thrane holistisk kropsterapeut - Jeg følger de til enhver tid gældende GDPR regler.

Om mig

Jeg er Karin Thrane, født i 1967 i Odense i en søskendeflok på 4. Jeg flyttede til Sverige i 2003 og bor nu i Vellinge med mine tvillingesønner og min allergivenlige hund.

Jeg har altid arbejdet med mennesker indenfor servicebranchen, først på hospital, hotel,luftfart og sidst i lufthavnen. Nu brænder jeg for at forbedre livskvaliteten for mine medmennesker. Jeg er uddannet Body-sds terapeut i København i april 2018, Myoreflexterapeut i København maj 2019 og Gaven i maven-behandler i København april 2018. Derudover får jeg løbende ny viden fra bøger, webinarer og forelæsninger fra bl.a. Dr. Bruce Lipton og workshops hos Heilpraktiker Arvin Larsen.

Min intention for hver eneste kunde er, at gøre alt hvad jeg kan, for at personen får det bedre så hurtigt som muligt. Jeg har mange kompetencer til at kunne hjælpe og det kræver af dig, som kunde, at du også har intentionen om at ville have det bedre.

Mine kerneværdier er :

Gavmildhed

Ærlighed

Sundhed

Taknemmelighed

Jeg er overbevist om, at vores følelser, tanker og oplevelse eller fortolkning af livet, påvirker os både fysisk og psykisk. Derfor arbejder jeg med forskellige behandlingsmetoder under et kalder jeg dem trapped emotions therapy, og jeg bruger dem hver for sig, eller kombineret.

Body-sds

Myoreflexterapi

Trapped Emotions Therapy (kinesiologi og tankefeltsterapi)