Trappedemotionstherapy by Karin Thrane holistisk kropsterapeut - Jeg følger de til enhver tid gældende GDPR regler.

Body-sds behandling

Body-SDS står for Body self developments system, og er udviklet for at hjælpe det moderne menneske, til at hjælpe sig selv med at komme tilbage i balance.

Derfor er det vigtigt, at du er klar til at samarbejde med din krop. For nogle af os, kræver det dog, at vi får lidt hjælp til at mærke vores krop og hvor den ubalance, der er opstået kommer fra, for at vores krop kan arbejde med og vi kan få det bedre.

Mange mennesker lever idag et hektisk liv og når ikke at skabe sig tid til, at være i kontakt med deres krop. Derfor ender mange med, at få ondt i kroppen eller sjælen.

Behandlingsmetoden arbejder med kroppen på flere plan, både på det fysiske, psykiske og mentale plan. Det hjælper med at frembringe de selvhelbredende funktioner, som vores krop så fantastisk er udstyret med. Det kan også styrke dig mentalt, så du præsterer bedre på jobbet eller som sportsudøver. Ønsker du blot at få mere overskud i hverdagen og gøre noget godt for dig selv, er dette også en valgmulighed.

Behandlingen kan nok enklest beskrives, som en blanding af pulserende massage, akupressur, zoneterapi og samtaleterapi. Desuden lægges der vægt på åndedrættet, der kan hjælpe kroppen til at føle sig tryg, så den slapper af, således at man bedre kan komme i kontakt til eventuelle undertrykte følelser.

Behandlingen sætter også gang i lymfesystemet og øger blodcirkulationen. Dermed hjælpes kroppen med at udskille affaldsstoffer. Kroppens muskler og led bliver stimulerede og kan dermed fungere bedre og begynde at helbrede sig selv.

Body-SDS består også af en træningsdel, og jeg giver dig eventuelt få udvalgte øvelser med hjem i tilkytning til behandlingen. Dermed øger vi din chance for hurtigere at få det bedre. Mange siger efter behandlingen, at de føler sig lettere og næsten født påny.